Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ung Fritid är hbtq-certifierad

Verksamheten på Ung Fritid i Norrtälje kommun är hbtq-certifierad. Här kan du läsa mer om vad det innebär.

Två personer som håller upp en hbtq-flagga.

Under 2018 blev Ung Fritid hbtq-certifierade. Det betyder att alla i personalen har kunskap i normkritiskt tänkande och bemötande. Det gäller både ute på Ung Fritids aktiviteter runt om i kommunen, det gäller fritidsgårdarna samt Ungdomshuset Verket.

På Ungdomshuset Verket arrangeras varje termin hbtq-kvällar, som riktar sig särskilt till dig som hbtq-person. Här kan du under trygga förutsättningar träffa andra i samma situation. Det är musik, spel, mat, fika, dans och pyssel. Vill du vara med bestämma vilken verksamhet vi ska ha på dessa kvällar är du välkommen att vara med i planeringsgruppen. Mejla oss på verket@norrtalje.se

Du kan även mejla övriga frågor och synpunkter till oss på ovanstående adress.

 

Följ Ungdomshuset Verket på Facebook för den senaste informationen.

VAD ÄR HBTQ?

Hbtq är en erkänd förkortning som står för "homosexuell, bisexuell, trans- och queerperson". En verksamhet blir hbtq-certifierad efter att ha genomgått utbildning som RFSL (Riksförbundet för sexuellt likaberättigande) arrangerar. Flera verksamheter inom Norrtälje kommun har certifierats, bland andra Ung Fritid samt badverksamheten under kultur och fritid.

Läs mer om kommunens certifiering här. 

Senast ändrad: 2019-04-02
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.