Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om scenen

Opalen - Rimbo kulturscen är en mötesplats med oändliga möjligheter att få uppleva och utföra scenkonst av alla de slag men som även är utrustad för konferenser och andra events, en plats där alla ska känna sig varmt välkomna.

Bild tagen på Rimbo kulturscens scen från läktaren. På scenen sitter spelar fem personer instrument och en person sjunger i mikrofon.

I den eleganta salongen finns det plats för 350 personer i en sittande publik, samt fyra handikapplatser nära scenen. Den generösa foajén har två ingångar till scenrummet, vilket skapar möjlighet för många personer att smidigt ta sig in och ut i lokalen utan trängsel i samband med stora, publikdragande arrangemang.

I den rymliga foajén finns det garderob, servering för enklare rätter och dryck. I nära anslutning till Rimbo kulturscen finns det ett stort antal parkeringsplatser som nås via Rånäsvägen. 

Vid större evenemang på kvällstid eller på helger går det att hyra skolans matsal för servering.

Verksamheten vid Rimbo kulturscen drivs av kultur- och fritidsförvaltningen, Norrtälje kommun.

En av kommunens olika scener

Norrtälje kommun har låtit bygga Opalen - Rimbo kulturscen för att komplettera det utbud av kulturscener som finns sedan tidigare. Tillsammans med Rodengymnasiet, Roslagsskolan, Societetsparken samt externa lokaler såsom Folkets Hus och andra föreningsägda lokaler, ger Rimbo kulturscen kommunen möjlighet att arrangera en lång rad publikdragande evenemang i form av konserter, teaterföreställningar, föredrag och andra föreläsningar.

Mer information

Besöksadress

Rånäsvägen 26
762 51 Rimbo

Till Kultur
Senast ändrad: 2022-04-12
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.