Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Scenskolan

Våren 2021 startade Roslagens kulturskola upp kurser i dans. Scenskolan är perfekt för dig som gillar att spela teater, sjunga och dansa! Vi erbjuder kurser i musikteater och showgrupper från 7 år och uppåt. Kom till oss och utmana dina kreativa sidor!

Dans- och teaterlek

Älskar ditt barn att dansa, sjunga och spela teater? Då är denna kurs något för hen. I denna kurs kommer barnen tillsammans med sång- och danspedagog Charlotte Ström och sång- och teaterpedagog Grainne Lönnqvist få utforska sång, musik, teater och dansens värld på ett kreativt och lekande sätt. Vi utlovar även roliga konsertmöjligheter. Tveka inte att boka er plats på denna kurs: det här kommer bli roligt!

Kursutbud i dans- och teaterlek hittar du på StudyAlong.

Musikteater

Vill du spela musikal eller sjunga opera? Då har du kommit rätt! Den här kursen ska väcka din lust att uttrycka dig på scen tillsammans med andra i sång, dans och teater. Vi gör teater-, sång- och rörelseövningar. Vi utforskar rummet, rösten och kroppens uttrycksförmåga. Övningarna ska väcka och ta tillvara på din kreativitet och skaparglädje. Vi arbetar sceniskt utifrån improvisation och utifrån det sätter vi ihop en konsert/föreställning. Vi sjunger i kör med mindre solopartier.

Kursutbud i musikteater hittar du på StudyAlong.

Showgrupp

Älskar du att dansa, sjunga och stå på scen? Då är denna grupp något för dig. Vi kommer på ett lekande sätt jobba med dans- och sångteknik och utforska olika dans- och sångstilar tillsammans. Vi lär oss även hur man sjunger och dansar samtidigt. Vi utlovar även grymt roliga konsertmöjligheter. Kursen sker främst via fysiska träffar, men vi kommer även ha inslag av digitala lektioner och kursinnehåll via vår tjänst Studyalong. Kursen leds av sång- och danspedagog Charlotte Ström.

Kursutbud i showgrupper hittar du på StudyAlong.

Älskar du att dansa och stå på scen? Eller går du i Showgruppen och önskar satsa ännu mer på dansen? Då är denna grupp något för dig. Vi kommer jobba fördjupat inom olika danstekniker och dansstilar, med rörelsekvalitet, scennärvaro, eget uttryck genom koreografi samt improvisation och kreativt skapande. Passar även dig som önskar förbereda dig för vidare utbildning inom dans. Kursen sker främst via fysiska träffar, men vi kommer även ha inslag av digitala lektioner och kursinnehåll via vår tjänst Studyalong. Kursen leds av danspedagog Angelika Morey Strömberg

Kursutbud i dansteknik och koreografi hittar du på StudyAlong.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.