Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kulturskola

Här hittar du information om våra kulturskolor och vad de har att erbjuda. Det finns allt från instrumentalundervisning, till ensembler, orkesterspel och stämsång för dig som är lite äldre. Det finns möjlighet att lära sig många olika instrument, sjunga i körer och dansa.


I Norrtälje kommun finns det två alternativ för dig som vill lära dig att spela och sjunga. I Norrtälje, Hallstavik och Älmsta finns Roslagens Kulturskola som är vår kommunala musik- och kulturskola.

Läs mer om Roslagens Kulturskola här

I Rimbo finns Kulturskolan i Rimbo, en fristående skola som erbjuder undervisning på alla instrument, sång och har ensembleverksamhet inom olika musikstilar.   

Läs mer om Kulturskolan i Rimbo här

Du kan anmäla dig till att börja på de olika skolornas kurser när som helst. De olika grupperna har olika åldersgränser och startdatum. Du kan läsa mer om de olika grupperna och hur du anmäler dig på kulturskolornas respektive webbplatser. 

Till Kultur
Senast ändrad: 2022-04-12
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.