Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kulturskola

Här hittar du information om våra kulturskolor där det finns allt från rytmik för dig som precis börjat skolan, till orkesterspel och stämsång för dig som är lite äldre. Det finns möjlighet att lära sig många olika instrument och körer. Kulturskolan är till för alla som bor i kommunen i åldern 7-19 år.

Med anledning av covid-19 kommer kulturskolorna att erbjuda i huvudsak digital undervisning under perioden 3-19 november 2020.

Vissa undantag kan förekomma för elever födda 2015 eller senare som behöver fysisk närvaro av lärare.

I Norrtälje kommun finns det två alternativ för dig som vill lära dig att spela och sjunga. I Norrtälje, Hallstavik och Älmsta finns Roslagens Kulturskola som är vår kommunala musik- och kulturskola.

I Rimbo finns Kulturskolan i Rimbo, en fristående skola som erbjuder undervisning på alla instrument, sång och har ensembleverksamhet inom olika musikstilar.   

Du kan anmäla dig och stå i kö till skolornas kurser när som helst, men ibland får du vänta med att börja tills du blivit tillräckligt gammal. De olika grupperna har olika åldersgränser och startdatum. Du kan läsa mer om de olika grupperna och hur du anmäler dig på kulturskolornas respektive webbplatser. 

Till Kultur
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.