Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kurskatalog/Boka kurs

Här hittar du information om hur du anmäler dig eller gör en intresseanmälan till Roslagens kulturskolas kurser.

En gitarr och en fiol mot en vit bakgrund.

StudyAlong

För att öka tillgängligheten till kulturskolans verksamhet och förenkla bokningsprocessen till våra kurser byter kulturskolan bokningssystem under 2020. Systemet heter StudyAlong och innebär bland annat att du på ett enkelt sätt kan se lediga platser i samband med bokning. Kulturskolans nuvarande kösystem kommer i och med detta att försvinna.

Roslagens Kulturskola är populär och vissa kurser blir snabbt fulla. Med det nya bokningssystemet hoppas vi kunna arbeta mer effektivt och göra verksamheten mer tillgänglig för Norrtälje kommuns barn och unga.

Intresseanmälan av kurser gör du via StudyAlong!

Här anmäler du dig till kurser på Roslagens kulturskola. 

Gör en intresseanmälan

Om du inte hittar en ledig plats på den kurs du eller ditt barn är intresserad av kan du göra en intresseanmälan. En intresseanmälan är inte en köplats utan ett sätt för oss att förstå efterfrågan för respektive ämne. Detta för att kunna planera kommande terminer på bästa sätt.
Inför varje ny termin kommer du kunna boka dig på lediga platser i kurskatalogen. Detta kommer vi tydligt informera om i god tid via vår hemsida och sociala medier.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta kulturskolan på roslagenskulturskola@norrtalje.se

 

 

Till Kultur
Senast ändrad: 2015-10-08
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.