Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vigelsjö/ Färsna

Kommunalt motionsspår som sköts av Green Landscaping.

Längd på spår 2, 3 och 12 kilometer. Det långa Vigelsjöspåret på 12 kilometer kan delas i kortare etapper. Vigelsjöspåret 3 kilometer + Knutbyspåret 2 kilometer och passage emellan blir tillsammans 12 kilometer.

Skidspår på vintern. Belysning och plats för omklädning finns. 

Information om belysning

Belysningen i motionsspåret Vigelsjö-Färsna-Knutby i Norrtälje tänds automatiskt vid skymning och lyser till kl. 21. Mellan kl. 21-24 och kl. 05-gryningen kan du själv ringa för att tända belysningen i motionsspåret.

Det finns tre belysningszoner i motionsspåret med olika telefonnummer.
Zon 1 är Vigelsjöslingan – den tänds genom att ringa tel. 073 962 38 43, eller genom att trycka på tändknappen på belysningstolpen vid Lommarskolan.
Zon 2 är spåret mellan Vigelsjö och Knutby – den tänds genom att ringa tel. 073 962 38 41, eller genom att trycka på tändknappen på belysningsstolpen vid infarten till Färsna gård.

Zon 3 är Knutbyslingan – den tänds genom att ringa tel. 073 962 38 42, eller genom att trycka på tändknappen på belysningstolpen vid Brukshundsklubben.
När du ringer så låt två signaler gå fram, sen bryts samtalet och belysningen tänds. Det lyser då i 60 minuter.

Till Idrott, motion och friluftsliv
Senast ändrad: 2015-11-25
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.