Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Föreningar och lokalbokning

Hos oss finns ett aktivt och brett föreningsliv. Här kan du hitta kontaktuppgifter till föreningar eller mer information om du vill söka bidrag, starta förening eller hyra en lokal. Både föreningar, privatpersoner och företag kan boka kommunens skollokaler kvällstid och under helger hos oss.

Genom stöd, bidrag och stipendier verkar Norrtälje kommun för att ideella föreningar ska få så goda förutsättningar som möjligt att bedriva sin verksamhet.

I vårt föreningsregisterhittar du de föreningar som är godkända för bidrag för sin verksamhet. Vi har inget samlat register över alla föreningar som finns i vår kommun.

I InterbookGo kan du som som privatperson, företag och förening söka efter lediga tider. En bokningsförfrågan kan skickas in gällande ledig tid, dock senast 5 dagar innan önskat datum. Åldersgräsen för bokning är 18 år.

 

Till Idrott, motion och friluftsliv
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.