Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hallstavik badhus

Norrtälje kommuns nyaste badhus invigdes under hösten 2020. Här hittar du ett familjärt bad med en stor huvudbassäng med fyra banor som vardera är 25 meter långa, bubbeldel, barnavdelning samt café.

Simbassängen i Hallstavik nya badhus.

På grund av covid-19 håller badhuset stängt för allmänheten tills vidare. Alla kort förlängs automatiskt med lika många dagar som badet varit stängt.

Känner du att du inte är redo att komma tillbaka till oss när vi öppnar igen har du möjlighet att pausa ditt aktiva badkort. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Motionssim för dig med rehabiliterings- eller habiliteringsbehov
 

Äntligen! Nu kan du som har behov av fysisk aktivitet i vatten boka tid hos oss! Tiderna gäller dig som har ett rehabiliterings- eller habiliteringsbehov och är över 18 år.

Med anledning av rådande coronapandemi och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, har vi kraftigt begränsat antal platser per bokningstillfälle. Du ska kunna känna dig trygg hos oss.

Det är viktigt att är symptomfri när du kommer till oss!

Boka och betala din plats via länken nedan eller kontakta oss via telefon eller mail. Avgift per pass är röd avgång/pensionär/studerande. För dig som har ett badkort pausat med anledning av pandemin: Du väljer själv om du vill aktivera ditt kort trots de begränsningar som råder. Badkortet är då aktiverat och kan inte pausas igen. Passbokning med aktivt badkort görs via mail eller telefon.

Du bokar din plats som ”dam” eller ”herr” för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschutrymmen. Har du behov av Flexomklädningsrum ber vi dig kontakta oss.

Bassängtiden är 45 min. Omklädning och dusch 15 min före och 15 min efter. Det är av yttersta vikt att vara i tid och att hålla sig inom dessa tidsramar.

Bastu ej tillgänglig.

Tider släpps varje FREDAG 10.00 för kommande vecka och det är max 2 bokningsbara tider per person och vecka som gäller, till att börja med.

Varmt välkommen!

BOKA DIN TID HÄR 

 

Barn med funktionsnedsättning
 
Nu finns möjlighet till fritidsbad för barn med varaktig funktionsnedsättning och som har aktuell kontakt med Norrtälje Habiliteringscenter för barn. Intyg krävs.
 
För mer information är du välkommen att kontakta oss på nedanstående kanaler.
 

Telefon: 0175-256 26

Mail: hallstabadhus@norrtalje.se.

 

 


I Hallstaviks nya badhus kommer du hitta tillgänghetsanpassade lokaler med omklädningsrum, toaletter, café och bassäng.

Bassängerna

  • En 10 meter bred huvudbassäng med fyra banor som vardera är 25 meter långa.
  • Grundare bassängdel med bubbelzon som sitter ihop med huvudbassängen och är cirka fem meter lång och tio meter bred.
  • en mindre barnpool.

Utomhusbad juni-augusti

Under sommarmånaderna juni till och med augusti flyttar verksamheten ut till utomhusbadet, som ligger precis intill badhuset.

 

Digital rundvisning

För tillgänglighetsfunktioner, för muspekaren över filmen. I fältet som dyker upp längst ner väljer du symbolen "T" för textning, "Pratbubbla" för transkribering och "Ögat" för syntolkning.

Kontakt

 

HBTQI-certifierade sedan 2018
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.