Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tillgänglig kommun

Här kan du som invånare, gäst eller besökare ta reda på hur tillgänglig Norrtälje kommun är för funktionsnedsatta.

Kartan är en del av kommunens tillgänglighetsinventering. Den visar vilka av kommunens lokaler som är inventerade och hur tillgängliga de är för dem som är rörelsehindrade, har nedsatt syn eller hörsel.

Vartefter lokaler och andra gemensamma ytor är inventerade kommer denna karta att uppdateras. Kartan kan du nå både via mobil, ipad eller dator.

Norrtälje kommuns gatu och parkavdelningens arbete med kommunens tillgänglighet går inte att redovisas på den digitala kartan.

Information om Gatu- och parkavdelningens arbete med tillgänglighet

I FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning och flera lagar och föreskrifter finns krav på tillgänglighet.

Alla kan bidra till ett samhälle där alla kan delta utifrån sina förutsättningar. I kommunens strävan hoppas vi att denna karta kan ge ett stöd.

Tillgänglighet i kollektivtrafiken

SL ansvarar för tillgängligheten inom kollektivtrafiken.

Karta över inventerade verksamheter

Senast ändrad: 2022-10-12
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.