Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunala pensionärsrådet och Rådet för funktionshinder

Här finns information och protokoll för Kommunala pensionärsrådet och Rådet för funktionshinder.

Kommunala pensionärsrådet (KPR)

Rådet är ett organ för samråd och ömsesidig information samt praktisk samverkan mellan Norrtälje kommun och Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg samt berörda verksamheter och andra lokala intresseorganisationer för äldre (65+).

Sammanträden

Rådet består av 13 ledamöter och 13 ersättare och väljs i samband med ny mandatperiod. Rådet sammanträder minst fyra gånger per år och protokoll förs. Rådets sammanträden är offentliga om rådet inte har beslutat om annat. Nedan hittar du protokoll från och med 2019.

Rådet för funktionshinder (RFF)

Rådet är ett organ för samråd och ömsesidig information och praktisk samverkan mellan Norrtälje kommun och Kommunalförbundet för Sjukvård och Omsorg i Norrtälje samt berörda verksamheter och andra lokala intresseorganisationer inom funktionshinderområdet.

Sammanträden

Rådet består av 12 ledamöter och 12 ersättare och väljs i samband med ny mandatperiod. Rådet sammanträder minst fyra gånger per år och protokoll förs. Rådets sammanträden är offentliga om inte rådet har beslutat om annat. Nedan hittar du protokoll från och med 2019.

 

Senast ändrad: 2022-04-11
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.