Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Norrtälje kommuns värdegrund

Att arbeta i en kommun är något att vara stolt över, förutom att vara en del av samhällets demokratiska grund, är vi alla som jobbar i kommunorganisationen en del av våra invånares så viktiga vardag.

Värdegrunden

Invånaren först - Allas lika värde - Höga förväntningar

Det handlar om barnen i skolan och förskolan, vatten och avlopp, berikande fritid, omvårdnad av våra äldre, samhällsbyggande och mycket mera.

Vilka värden som är viktiga och gemensamma för att åstadkomma framgång och resultat har vi arbetat med gemensamt, och en enad kommunfullmäktige står bakom vår värdegrund:

Invånaren först

Vi arbetar för invånaren. I Norrtälje kommun är vi lyhörda för möjligheter och lösningar som möter invånarens behov.

Allas lika värde

Alla har olika förutsättningar men lika värde. I Norrtälje kommun respekterar vi alla individer oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnicitet, religion, funktionsnedsättning och sexuell läggning.

Höga förväntningar

Vi har höga förväntningar på såväl medarbetare som invånare. I Norrtälje kommun kan du förvänta dig en verksamhet med tydliga mål som möjliggör ett samhälle som är hållbart för framtiden.

Till Kommun & politik
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.