Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Flytta ditt företag hit!

Stora ytor, stora möjligheter! Vi har plats för både bostäder och verksamheter. Med endast en timme till Stockholm, Uppsala och Arlanda är Norrtälje ett strategiskt läge för de flesta branscher. Är du intresserad? Kontakta oss!

Grönska vid Norrtäljeån

Norrtälje kommun utgör till ytan cirka en tredjedel av Stockholms län, och är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Över 60 000 personer bor i Norrtälje kommun och vi växer med cirka 1 000 personer per år. På sommaren bor här över 180 000 personer, tack vare att vi har flest fritidshus i hela landet.

De största orterna i kommunen är centralorten Norrtälje stad samt Rimbo och Hallstavik. Vi är Stockholms läns tryggaste kommun - brottsligheten är låg. Här finns både ett litet flygfält för lättare allmänflyg och Kapellskärs hamn, där en stor del av Stockholms godstrafik till Finland och Baltikum passerar. 

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.