Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lokalförsörjningsplan för Norrtälje kommun

Norrtälje kommun har en strategisk lokalförsörjningsplan. Syftet med planen är bland annat att få ett strategiskt perspektiv utifrån behov och utveckling av kommunen.

Lokalförsörjningsplanen redogör för kommunens befintliga kapacitet, och hur den förväntade befolkningstillväxten bedöms påverka det övergripande behovet av allt ifrån skolor och förskolor till äldreboenden och andra verksamheter.

Övergripande ansvar

En stor del av den service som erbjuds invånarna i kommunen utförs av fristående operatörer, i verksamhetslokaler med privata fastighetsägare. Norrtälje kommun har dock det övergripande ansvaret för att säkerställa kommuninvånarnas behov av välfärd. Vi har också förutsättningar att planera och möjliggöra för ny service i takt med att Norrtälje kommun växer och utvecklas, gärna i dialog med andra aktörer.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.