Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Gymnasiesärskolan

Gymnasiesärskolan är en del av Rodengymnasiet. Vi finns mitt i skolan och det är viktigt för oss att samverka med såväl elever som lärare i gymnasieskolan. Att känna trygghet och gemenskap i skolan är viktigt.

Därför sätts du som elev i centrum för vårt sätt att arbeta och organisera skolan. Utbildningen är fyra år lång och uppdelas i yrkesinriktade nationella program samt individuella program. Under utbildningen får du möjlighet att utveckla ett förmågan att kommunicera och samverka med andra människor.

Utbildningen är fyra år och när du lämnar gymnasiesärskolan får du ett gymnasiesärskolebevis som visar vilka kunskaper och erfarenheter du har. Under utbildningen har du möjlighet att använda de kunskaper du har lärt dig på en arbetsplats. I slutet av din utbildning gör du ett gymnasiesärskolearbete för att visa att du är väl förberedd för de arbetsuppgifter du kan möta i framtiden.

Program för gymnasiesärskolan
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.