Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lommarskolans fritidshem

På Lommarskolans fritidshem är vår målsättning att tillsammans med barnen skapa en fritid som de uppskattar. Vi är med i ett projekt som heter idrottsfritids där barnen får möjlighet att prova på olika aktiviteter som dans, bowling, orientering, tennis och innebandy.

Vi har ungefär 40 barn inskrivna på vårt fritidshem som alla är mellan 6-12 år. Eftersom vi delar våra lokaler med skolan så har vi stora möjligheter att ha verksamhet i ämnesspecifika rum. Barnen får möjlighet att göra intressanta och roliga saker oavsett ålder. Lokalerna är ändamålsenliga och vi har många rum att tillgå, till exempel idrottshall, slöjdsal, bildsal, musiksal och rörelserum.

Vi har öppet måndag-fredag klockan 6.30-08.00 och klockan 13.00-18.30. Frukost äter vi klockan 7.30 och mellanmål klockan 13.50–14.45 i matsalen.

Vår målsättning är att tillsammans med barnen skapa en fritid som de uppskattar. Därför anpassar vi verksamheten utifrån barnens önskemål, intressen och behov. Hos oss står det sociala samspelet i fokus - vi arbetar mycket med hur man ska vara mot och med varandra. Fysisk aktivitet, både inomhus och utomhus, är en annan viktig del av vår verksamhet. Vi erbjuder bland annat jympa, baka, slöjd, musik och bad.

Vi deltar i en satsning för barns hälsa; idrottsfritids. Det innebär att våra barn får möjlighet att prova på olika aktiviteter som dans, bowling, orientering, tennis och innebandy. Idrottsfritids är ett samarbete med Upplands Idrottsförbund och särskilt kunniga personer från idrottsklubbar leder aktiviteterna.

Vissa fokusområden har vi gemensamt med skolan: inflytande och delaktighet, social- och emotionell utveckling, skapande och bild, musik och drama, rörelse och hälsa, natur och miljö, språkutveckling och praktisk matematik.

Välkommen till oss på Lommarskolans fritidshem!

Visa på karta

Kontakt
  • Lommarskolans fritidshem - Kommunalt fritidshem
  • 0176 718 49
  • Lommarvägen 43
    761 52 Norrtälje
  • Måndag-fredag 6.30-08.00 och 13.00-18.30.
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.