Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Freinetskolan Hugin

Vi är en Freinetskola (F-9) med förskola, belägen i centrala Norrtälje i lokaler som varit skolbyggnader sedan 1800-talets mitt. Här har vi nära till parker, bibliotek, konsthall, simhall, busstation med mera.

På Hugin ser vi alla som olika, men lika mycket vinnare. Barn vill bli vuxna och känner hopp, lust och vilja för livet som pågår idag. Alla får bidra med sina goda idéer som smittar av sig.
Vi förbereder unga människor i denna föränderliga värld och vi använder moderna och traditionella verktyg för lärande. Detta gör vi med ett kontinuerligt fokus på forskning och vi använder oss av modeller som bidrar till ett förändrat lärande eller ett omdefinierat lärande. Vi har gott om digitala verktyg och från åk 4 har alla elever en egen iPad.

Detta betyder att Internet, multimedia och mobila enheter för kommunikation och kreativitet ingår i vårt sätt att arbeta. Likaväl som böcker, lera, pennor, färger och papper. Det handlar inte om att utesluta något utan att komplettera och utveckla. Vi strävar efter att de verktyg, analoga som digitala, unga och vuxna arbetar här på Hugin används efter det syfte man eftersträvar i alla olika former av lärande.

Jämföra grundskolor

Aktuella uppgifter från 2020 för att jämföra grundskolor i Norrtälje kommun hittar du bland frågorna och svaren i länken jämför grundskolor nedanför. Du kan jämföra meritvärde, andel behöriga lärare, antal elever och mycket mer.

Jämför grundskolorna i Norrtälje kommun

På Skolverkets utbildningsguide kan du jämföra grundskolor i Norrtälje kommun. Uppgifterna är från 2019.

Jämför skolor på Skolverkets webbplats 

Kontakt
  • Freinetskolan Hugin - Fristående grundskola F-9
  • 0176-33 39 00
  • Lilla Brogatan 10
    761 30 Norrtälje
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.