Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Freinetskolan Hugin

Freinetskolan Hugin ligger centralt i Norrtälje med närhet till parker, bibliotek, konsthall, simhall, busstation med mera. Skolbyggnaden har funnits sedan 1800 talets mitt och vi flyttade in 2007.

På Hugin finns förskola och grundskola från F-9. Här upplever man småskalighet och närhet till varandra. Ett av våra ledord är “på Hugin ser vi alla barn som vinnare”. Alla är olika och vikten av att känna lust och vilja för livet som pågår idag präglar pedagogiken. 

Vi arbetar med Freinetpedagogik vilket betyder att det är viktigt för oss att det finns en mottagare och en verklig förankring i det vi gör. Alla får bidra med sina goda idéer som smittar och vi arbetar ämnesövergripande i alla åldrar. Multimedia ingår i vårt arbetssätt och är viktigt för kommunikation, utveckling och kreativitet. 

Kom gärna och besök oss och träffa drivna, engagerade och välutbildade pedagoger. Skolan har nått goda resultat i många olika mätningar.

Jämföra grundskolor

Aktuella uppgifter från 2020 för att jämföra grundskolor i Norrtälje kommun hittar du bland frågorna och svaren i länken jämför grundskolor nedanför. Du kan jämföra meritvärde, andel behöriga lärare, antal elever och mycket mer.

På Skolverkets utbildningsguide kan du jämföra grundskolor i Norrtälje kommun. 

Kontakt
  • Freinetskolan Hugin - Fristående grundskola F-9
  • 0176-33 39 00
  • Lilla Brogatan 10
    761 30 Norrtälje
Senast ändrad: 2023-01-04