Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Freinetskolan Hugins fritidshem

Hugins fritidshem är integrerat i skolans lokaler, centralt i Norrtälje. Fritids samarbetar med skolan, där samma tema ligger till grund för arbetet på fritids som i skolan. Fritids har tillgång till och använder sig av digitala verktyg i olika projekt, iPads, activboards och datorer finns att tillgå.

Som ett freinetpedagogiskt fritids lägger vi också ett stort fokus på elevinflytande och ansvar. Eleverna har möjlighet att påverka innehållet i arbetet och personalen ser till att projekten blir kompensatoriska och att den sociala utvecklingen tränas i olika grupparbeten.

Hugins fritids vill skapa en möjlighet för eleverna att utveckla sin kreativitet med att ha verkstäder där eleverna får skapa på olika sätt. Utedagar i närområdet, i parker och skogsområden, sker varje vecka. 

Freinetskolan Hugins webbplats

Kontakt
  • Freinetskolan Hugins fritidshem - Fristående fritidshem
  • telefonnummer: 0176- 33 39 03
  • Lilla Brogatan 10
    761 30 Norrtälje
Senast ändrad: 2014-12-16
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.