Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Öppettider i förskola och pedagogisk omsorg

Information om öppettider, stängningar och vad som gäller när du har semester eller annan ledighet.

Öppettider i förskolorna och familjedaghemmen

Förskola och familjedaghemhar öppet måndag-fredag 06.00-18.00 eller 06.30-18.30. Verksamheterna är stängda midsommarafton, julafton och nyårsafton.

Nattomsorg

Nattomsorg har öppet på tider när förskola och familjedaghem är stängda, det vill säga från 18.00- 06.00 eller 18.30- 06.30 på vardagar och på helger. Det är verksamheten där ditt barn går som bestämmer vilka tider de har öppet under helger och storhelger.

Får stänga för att planera

Förskola och familjedaghemmen har möjlighet att stänga 4 dagar per år för planering, utvärdering och för att säkra sitt kvalitetsarbete. De kan även stänga en dag i månaden från klockan 16.00.

Rektor eller den verksamhetsansvarige i familjedaghemmet är skyldig att informera dig om att de ska stänga, minst 2 månader i förväg. Om du inte har möjligt att ordna ledigt så att ditt barn kan vara hemma måste du meddela förskolan minst två veckor i förväg, så att de kan ordna omsorg för ditt barn. 

Nattomsorgen har inte rätt att stänga för planering.

Semestrar och sommarledighet

Förskolan och familjedaghemmen är skyldiga att ta emot ditt barn under sommaren. De kan samverka med en annan verksamhet under semesterperioden vilket kan innebära att ditt barn får vara i en annan verksamhet. Om du önskar har du rätt att besöka den andra verksamheten innan ditt barn ska vara där.

Om du är föräldraledig och har valt att ditt barn går upp till 20 timmar per vecka måste ditt barn ha sommarledigt minst fyra veckor under vecka 25 – 32.

Semester och ledighet är inte en anledning att ändra ditt schema på e-tjänsten. Du abonnerar på en plats och en viss vistelsetid, det gör du även om du har semester. Ändrade tider på grund av semester eller annan ledighet meddelar du direkt till verksamheten.

Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2015-11-11
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.