Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

TP Vallby Hage förskola

I september 2014 öppnade TP Förskolor AB Vallby Hage förskola i Rimbo! TP har över 15 års erfarenhet att driva förskolor – alltid med god omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för alla barn.

TP Vallby hage förskola.

Med kompetenta pedagoger erbjuder vi en verksamhet baserad på vår pedagogiska profil, rörelse. TP:s koncept med språkutveckling, praktisk matematik, relationskompetens, hållbar utveckling samt barnmassage är grundpelare i vår verksamhet. Pedagogerna ser alla barn som enskilda individer med speciella förmågor och intressen.

Vi har ett temainriktat arbetssätt där barnen får problematisera, utforska och reflektera tillsammans med den vuxne som stöd, såväl utomhus som inomhus. Vi arbetar med Grön Flagg, som är ett miljöcertifikat. Hos oss erbjuds barnen utforskande och utmanande miljöer som stimulerar till skapande, kreativitet, lek och reflektion så att barnens intresse för lärande stärks.

Med vår likabehandlingsplan som grund arbetar vi efter samma värderingar – en positiv värdegrund som handlar om att inspirera till att se möjligheter, visa öppenhet och på ett respektfullt sätt möta barn och föräldrar. När vi lär barnen förståelse för alla människors lika värde skapar vi även gemenskap. Vallby Hages förskola ska vara en arena i lärande för alla dess medlemmar!

Vallby Hage förskola har plats för 38 – 40 barn uppdelade på två avdelningar.
Öppettiderna styrs utifrån föräldrars behov med en ramtid mellan kl. 6.00–18.00 eller 6.30–18.30. Vi serverar mat från ett cateringföretag och har daglig städning av våra lokaler.

Kontakt
Till Förskoleverksamhet
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.