Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Naturbarnstugans I Ur och Skur förskola

Förskolan Naturbarnstugan I Ur och Skur är belägen i Färsna i en naturskön omgivning med närhet till skogar, ängar och Färsna Gård. Hos oss finns det plats för cirka 55 stycken barn. Vi har en stor härlig gård, och lokaler anpassade för lek och lärande.

Vi arbetar enligt "I Ur och Skur-pedagogiken", vilket innebär upplevelsebaserat lärande och mycket vistelse i naturen. Krypa, klättra, undersöka, smaka, lukta – barn lär sig bäst genom att använda hela kroppen och alla sinnen. Det man gör och blir berörd av minns man! På förskolan har vi Friluftsfrämjandets barnverksamhet som Knopp-, Knytte-, Mulle-, skridsko- och skidskola.

Friluftsliv och lek

Barns behov av kunskap, rörelse och gemenskap tillfredsställs här genom vistelse i naturen tillsammans med engagerade pedagoger. Vi strävar efter att ge alla barn en god hälsa och ett ökat välbefinnande. Genom friluftsliv, lek och äventyr i naturen året runt, lär sig barnen tidigt att trivas i en utomhusmiljö och får en god känsla för naturen. Det i sin tur skapar en miljömedvetenhet om hur man värnar om djur och natur, samt skapar kunskap om hållbar utveckling.

Öppettider och mer info

Våra öppettider är 06:00–18:00 efter behov.

Om du vill veta mer om vår verksamhet är du välkommen att besöka oss, ringa eller mejla.

Kontakt
Till Förskola och annan pedagogisk verksamhet
Senast ändrad: 2022-07-06
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.