Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Naturbarnstugans I Ur och Skur förskola

Nu äntligen har barnen i Norrtälje möjlighet att gå I Ur och Skurs förskoleverksamhet! Barns behov av kunskap, rörelse och gemenskap tillfredsställs genom vistelse i naturen.

Krypa, klättra, undersöka, smaka, lukta – vi inom I Ur och Skur vet att barn lär sig bäst genom att använda hela kroppen och alla sinnen. Det man gör och blir berörd av minns man! På förskolan har vi Friluftsfrämjandets barnverksamhet som Knopp-, Knytte-, Mulle-, skridsko- och skidskola.

Genom friluftsliv, lek och äventyr i naturen lär sig barnen att trivas utomhus och de får en god naturkänsla. Det skapar förhoppningsvis en miljökänsla hos barnen för det man tycker om är man rädd om!

Naturbarnstugan I Ur och Skur strävar efter att ge barnen en god hälsa och ett ökat välbefinnande. Vår verksamhet är en väg till hållbar utveckling. Hos oss finns det plats för ca 40 barn och vi drivs som ett personal- och föräldrakooperativ. Vi finns i en nybyggd, modern förskola i närheten av Färsna Gård.

Ni hänger väl med ut på äventyr?

Kontakt
Till Förskoleverksamhet
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.