Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Båtupptagning i Norrtälje hamn

Under hösten 2022 finns tre tillfällen för båtupptagning i Norrtälje hamn. Kan inte båtupptagning ske på dessa tider hänvisar vi till andra kajer.

Tre tillfällen, vecka 39, 40 och 41 2022 finns för båtupptagning i Norrtälje hamn:

  1. Lördag 1/10 klockan 08.00–16.00
  2. Lördag 8/10 klockan 08.00–16.00
  3. Lördag 15/10 klockan 08.00–16.00
  • Passage in och ut: Villkor för inpassering fås efter att föranmälan gjorts, vid föranmälan anges namn, adress och telefonnummer. Föranmälan görs av båtägare till emil.lyren@norrtalje.se
  • Om ingen föranmälan gjorts senast torsdag klockan 21.00 innan aktuella datum kommer ej heller båtupptagning att kunna ske.
  • För att möjliggöra båtupptagning: All upplåtelse av allmän plats sker mot ersättning enligt taxa. Båtupptagning sker mot en avgift på 300 kronor per båt. Avgiften faktureras av Norrtälje kommun till båtägaren.
  • Båtägare bekostar sina egna lyft och vid föranmälan skall transport vara ordnad.
  • Området runt båtupptagning är ett arbetsområde och av den anledningen gäller entreprenörens krav enligt deras arbetsmiljöplan.
  • Kan inte båtupptagning ske på ovanstående tider så måste vi hänvisa till andra kajer.
Senast ändrad: 2022-10-24
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.