Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Har du bra idéer?

Föreningar, företag och organisationer - har ni en bra idé för en lovaktivitet? Hör av er till oss, så bollar vi idéer!

Norrtälje kommun skapade satsningen på Mitt Lov för att ge alla barn och unga möjlighet till en meningsfull fritid runt om i kommunen. Under Mitt Lovs paraply har nya samarbeten skapats, i allt från konstverkstad och teater till friluftsliv och bassängbio. Mitt Lov är en knytpunkt för alla arrangörer, kommunala anläggningar så som bibliotek och badhus liksom föreningar och företag.

Satsningen innebär en breddning av lovaktiviteterna för kommunens barn och ungdomar. För att skapa nya roliga aktiviteter som kan locka barn i olika åldrar och med olika intressen behöver vi skapa nya samarbeten.

Har din förening eller ditt företag en idé om en aktivitet som barnen skulle tycka om? Vill ni visa upp er verksamhet och erbjuda barn och unga att prova på? Alla föreningar och företag med en bra idé kan få vara med; oavsett om ni har verksamhet inom kultur eller idrott. Välkommen med ditt förslag på hur lovaktiviteterna kan bli ännu bättre.

Mejla din idé till oss på Norrtälje kommun. Vi nås på mittlov@norrtalje.se - välkommen med dina idéer!

Senast ändrad: 2018-01-25
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.