Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Anpassade aktiviteter

Här på sidan kan du läsa mer om vad våra anpassade aktiviteter innebär och hur du går tillväga för att hitta dessa.

  1. 1
  2. 2

På våra anpassade aktiviteter satsar vi på mindre grupper. Vi vill att alla ska känna sig sedda, trygga och få rätt vägledning för att kunna ha så roligt som möjligt på Mitt lov-aktiviteterna. Oftast har vi en maxgräns på ca 10-15 deltagare, beroende på var aktiviteten äger rum. När det är öppna ytor eller gruppindelning kan deltagarantalet stiga, men är alla samlade på samma ställe behåller vi ett lågt deltagarantal.

Aktiviteterna är speciellt anpassade för barn och unga med någon form av funktionsnedsättning. Oavsett förutsättningar ska man ha möjlighet att delta i våra lovaktiviteter. Vi försöker anpassa aktiviteten efter de individer som deltar och genom våra anmälningsformulär har man som ledsagare/anhörig möjlighet att fylla i hur vi kan anpassa aktiviteten efter deltagaren och om det är något speciellt vi bör veta. Detta innebär att vi redan innan aktiviteten vet om vi bör ha en annorlunda gruppindelning, ska tänka mer på ljudvolymen eller om speciella redskap behövs.

Vi har valt att ha föranmälan på just dessa aktiviteter för att kunna reglera deltagarantalet och anpassa aktiviteterna enligt individen. Hur man anmäler sig hittar ni på varje enskild aktivitet. För att hitta en Mitt lov-aktivitet finns det nu en evenemangskalender. Där kan du gallra aktiviteter på om de är en anpassad aktivitet eller på ort, datum och frisöka med hjälp av ord.

Här hittar du alla Mitt lov-aktiviteter.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.