Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Det här kan du göra

Norrtälje Sportcentrum erbjuder möjligheter till både utomhus- och inomhussport. Här hittar du hela listan på det anläggningen har att erbjuda.

Träningsredskap.

Utomhussporter

Sportfältet

Ett vackert naturgräs område som är populärt sommartid för organiserad och spontan idrott. Sportfältet är utrustad med en 11-manna gräsplan, 2 stycken 9-manna gräsplaner, tre 7-manna gräsplaner, tre stycken 5-manna gräsplaner, samt en australiensisk fotbollsplan.

Konstgräsplan

Norrtälje stads enda fullstora konstgräsplan är för året-runt-spel. Godkänd och certifierad för elit/breddfotboll enligt Svenska Fotbollsförbundets rekommendationer för tävlingsspel på konstgräs. Planen värms underifrån med spillvärme från kylmaskinerna till Norrtälje sportcentrums ishall.

Friidrottsarena

För dig som gillar friidrott har vi en fulltalig friidrottsarena med allvädersbanor, höjhoppsmattor, längdhoppsgropar och kastmöjligheter. Idrottsparken har även 6 löparbanor (8 löparbanor vid upploppet) samt elbelysning. På läktaren ryms flera tusen åskådare. Friidrottsarenan har internationella mått och används även som fotbollsarena.

Konstfrusen bandybana

Bandy är en stor sport i Roslagen och vi kan erbjuda konstfrusen bandybana–godkänd för internationella matcher. Banan är 60 x 100 meter och upplyst på kvällarna.

Inomhussporter

Sporthall

Den 20 x 40 meter stora och välutrustade sporthallen passar utmärkt till bland annat badminton, basket, fotboll, gymnastik, handboll och innebandy. Läktaren har plats för 300 sittande åskådare eller 600 stående.

Brottarhall

En modern brottarhall med två brottarmattor, 12 x 12 meter vardera. Hallen används även flitigt för barngymnastik, fysisk träning, en rad bollövningar samt barnteater.

Ishall

Ishallen är godkänd publikhall för spel i division 2 och lägre. Ej godkänd för elit/förbund. Den välutrustade ishallen är perfekt för tuffa hockeymatcher eller lugnare skridskoåkning. Hallen rymmer upp till 800 åskådare.

 

Till Idrott, motion och friluftsliv
Senast ändrad: 2023-01-26
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.