Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Styr-och ledningssystem i Norrtälje kommun

Norrtälje kommun är en bra plats att leva, bo och verka på. Här finns det mesta – hav och skärgård, en riktig landsbygd med tätorter, staden och fantastiskt natur.

Vindkraftverk mot blå himmel.
Vi är stolta över vår kommunala organisation som varje dag levererar välfärdstjänster till våra invånare, alltid med deras bästa i första rummet. Vi strävar efter att bli lite bättre varje dag.
Samtidigt står vi inför stora framtidsutmaningar. Behoven och förväntningarna hos våra invånare ökar, liksom kvalitetskraven – både invånarnas och omvärldens – på den service vi levererar. I samband med ökad tillväxt och stora pensionsavgångar behöver Norrtälje kommun under de kommande åren rekrytera många nya medarbetare.
Vi behöver rätt person och kompetens på rätt plats för att säkerställa både kvalitet och effektivitet i det vi gör. Våra medarbetare är vår absolut största tillgång!

Ulla-Marie Hellenberg, kommundirektör

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.