Styr-och ledningssystem i Norrtälje kommun

Norrtälje kommun är en bra plats att leva, bo och verka på. Här finns det mesta – hav och skärgård, en riktig landsbygd med tätorter, staden och fantastiskt natur.

Vindkraftverk.
Vi är stolta över vår kommunala organisation som varje dag levererar välfärdstjänster till våra invånare, alltid med deras bästa i första rummet. Vi strävar efter att bli lite bättre varje dag.
Samtidigt står vi inför stora framtidsutmaningar. Behoven och förväntningarna hos våra invånare ökar, liksom kvalitetskraven – både invånarnas och omvärldens – på den service vi levererar. I samband med ökad tillväxt och stora pensionsavgångar behöver Norrtälje kommun under de kommande åren rekrytera många nya medarbetare.
Vi behöver rätt person och kompetens på rätt plats för att säkerställa både kvalitet och effektivitet i det vi gör. Våra medarbetare är vår absolut största tillgång!

Ulla-Marie Hellenberg, kommundirektör