Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jubileumsprojekt

Under 2022 genomförs flera extra kultursatsningar och på denna sida berättar vi mer om ett urval av alla jubileumsprojekt. Att besöka Havstornet är ett av dem.

Havstornet och Soltornet

Jubileumsprojekt

Havstornet

Havstornet är Norrtäljes högsta byggnad, 23 våningar högt med utsikt över Norrtäljeviken. Som en del av firandet av Norrtälje 400 år är allmänheten välkommen upp i tornet för att titta ut över vår vackra stad och omnejd!

Det är öppet i Havstornet för besök tisdag till lördag, från 28 juni till 13 augusti. Det är öppet mellan kl. 12-16 och det är fri entré. 

Ett Roslaget möte

Musikerna Gustav Jepson och Jens Engelbrecht har fått stöd av Norrtälje kommun för att skapa ett lokalt musikverk tillsammans med två artister. Musikverket kan vara en låt eller en tonsatt dikt med en tydlig Roslagsanknytning. Slutprodukten är en professionellt inspelad låt som hyllar Norrtälje 400 år.

Följ processen via Ett Roslagets mötes Facebook-sida här.

Se Ett Roslages mötes YouTube-kanal här.

För mer info kontakta Eva Rosén-Lundqvist: Eva.rosen-lundqvist@norrtalje.se

Senast ändrad: 2022-07-01
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.