Tidigare Mål och budget 2019-2021

En politik för bättre skola, företagsklimat och ökad trygghet i hela kommunen.

Alliansen inför Mål och budget 2019-2021.

Norrtälje kommun erbjuder stora möjligheter för människor och företag att förverkliga sina drömmar. Här finns plats och möjligheter för fler företag att etablera sig och befintliga företag att växa. Här finns plats för människor att uppfylla sina boendedrömmar. Samtidigt står vi inför stora utmaningar framöver.

Kunskapsresultaten och tryggheten i skolan måste öka, företagsklimatet förbättras och välfärden utvecklas. För att klara dessa utmaningar behövs ordning och reda i ekonomin, där pågående och kommande investeringar finansieras hållbart. I samma anda behöver vi öppna upp Norrtälje kommun för fler välfärdsaktörer och välkomnar ökad valfrihet och nya idéer.