Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium

Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium är en fristående gymnasieskola som startade år 2000. När vi startade var vi pionjärer som den första allmänna fristående gymnasieskolan i vår kommun.

Skolan har sedan starten bedrivit en stabil verksamhet, utan ekonomiska problem eller andra driftstörningar. Vi har under de tio gångna åren blivit kontrollerade tre ggr av Skolinspektionen och två ggr av Arbetsmiljöinspektionen, utan förelägganden eller allvarlig kritik.

Huvudmannen för skolan är ett familjeföretag med sju delägare. Genom noggrannhet och affärsmässigt tänkande har utbildningsföretaget med sina verksamheter varit framgångsrikt och även fått diplom för sin kreditvärdighet från Upplysningscentralen (UC). Styrelsen har för avsikt att även framledes se till att bedriva en stabil verksamhet. När man jobbar med människors framtid är det inte läge för chansningar och ”klipparekonomi”.

Jämföra gymnasieskolor i Norrtälje kommun

På utbildningsguiden hos skolverket kan du göra jämförelse mellan olika gymnasieskolor.

Här på utbildningsguiden kan du jämföra skolor

Kontakt
  • Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium
  • 0176 188 11
  • Sommargatan 11
    761 50 Norrtälje
Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium
Till Gymnasieskola
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.