Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Skolans elevhälsa

Att trivas och må bra är viktigt för att du ska kunna lära och prestera bra i skolan. Inom elevhälsan arbetar skolsköterskor, skolläkare, skolkurator, skolpsykolog och personal med specialpedagogisk kompetens för att se till att alla elever mår bra och har en god arbetsmiljö.

Du kan vända dig till elevhälsan på din skola om du mår dåligt eller vill ha någon att prata med. De arbetar där för din skull. Elevhälsan hjälper också till att utreda eventuella behov av särskilt stöd. På din skolas hemsida finns kontaktuppgifter till dem som jobbar inom elevhälsan.

Elevhälsan följer både din hälsa, lärande och utveckling. Skolsköterskan genomför regelbundna hälsobesök och pratar med dig som elev. Besöken utgår ifrån ett helhetsperspektiv, där livsstilsfrågor, levnadsvanor, relationer, trivsel och skolsituation tas upp.

Hälsobesöken ger en god översyn av elevernas hälsa och ser till så att alla elever trivs och har det bra i skolan.

Hitta din skola här

 

Till Grundskola och fritidshem
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.