Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Familjedaghemmet Lugnet

Välkommen till familjedaghemmet Lugnet! Du hittar oss centralt i Edsbro med närhet till skog och natur.
OBS. Startar 3 augusti 2020, men det går bra att ställa sig i kö via E-tjänsten.

Jag som driver familjedaghemmet Lugnet heter Mikaela och är utbildad barnskötare. Jag har arbetat inom barnomsorgen sedan 2009 och är väl insatt i förskolans värld och nya läroplanen. Jag har tre underbara barn och mina två yngsta är med i verksamheten. Hos mig vistas barnen i en liten barngrupp där alla blir sedda och får möjlighet att utvecklas i egen takt. Barngruppen består av 5–6 barn i åldrarna 1–5 år och vi utforskar och lär tillsammans genom leken i en trygg hemmamiljö. Verksamhetens pedagogiska inriktning är freinetpedagogik, jag uppmuntrar det kompetenta barnet som har nyfikenheten och viljan att lära. Läroplanen är vägledande och har stor inverkan i verksamheten.
Tillsammans skapar vi ledstjärnor så varje barn känner trygghet, delaktighet, glädje, kärlek och respekt för varandra men också till sig själv!
Vänliga Hälsningar
Mikaela Löf

Mer om familjedaghemmet
Till Förskoleverksamhet
Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.