Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Mat i skolan på Rodengymnasiet

Ska man orka hela dagen är det viktigt med näringsriktig och god mat. Maten tillagas från grunden i vårt egna kök och serveras i en skön miljö med bra service.

Skollunch Rodengymnasiet

Välkomna till våra två skolrestauranger och caféer.

En av våra skolrestauranger finns på Sommargatan och serverar lunch till elever som har sin utbildning där. Den andra finns på Baldersgatan och är helt nybyggd i modern stil. Skollunch serveras mellan klockan 11.00-13.00. 

På respektive ställe finns det även café. I våra caféer säljs frukt och smörgåsar samt kalla och varma drycker till bra priser.

Öppettider Café Roden
måndag–fredag 8.30–11.00 samt 12.30-15.00
Telefon: 0176 716 18

Öppettider Café Mini
måndag–fredag 8.30–10.30 samt  13.00–14.30
Telefon: 0176 747 87 

Vi har hjärtat till maten.

Menyn är varierad, näringsriktig samt tillagad av kockar. Det finns alltid flera alternativ att välja på, varav ett är vegetariskt. Dessutom har vi en färgsprakande salladsbuffé där råvarorna är valda med omsorg. Det är viktigt för oss att salladsbuffén och varmrätten är i harmoni med varandra så att smakupplevelsen blir komplett.

Alla måltider tas fram utifrån Norrtälje Kommuns basmatsedel samt följer Norrtälje Kommuns riktlinjer. Givetvis kan vi också ordna specialkost till dig som av någon anledning inte kan äta den ordinarie skollunchen. Blankett för anmälan till specialkost.

Vill du se veckans skolmatsedel och sex veckor framåt kan du gå in på  http://www.skolmaten.se/rodengymnasiet/ . Du kan även ladda ner skolmatsedeln som app på din mobil telefon. Börja med att söka appar på din mobil telefon och sedan skolmat, Stockholms län, Norrtälje och slutligen Rodengymnasiet.

Verksamhet- och personalansvarig
Calmar Österman
073 962 34 74
calmar.osterman@norrtalje.se

Skolmaten på Rodengymnasiet

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.