Rodengymnasiets bibliotek

Rodengymnasiets skolbibliotek är för skolans elever och personal. Det är inte bara en fantastisk resurs och lärmiljö, utan också en viktig del av undervisningen.

Här kan du som elev få hjälp av bibliotekarierna Valborg och Wenda att söka information till dina studier eller hitta en skönlitterär bok som passar dig. Vi hjälper även dig som lärare att plocka fram litteratur till olika temauppgifter eller till din egen vidareutbildning.

På biblioteket finns

08.30 - 16.30  Måndag - Onsdag