Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Jobba hos oss

Lärare, ingenjör, brandman, förskollärare, badvärd, eller kanske projektledare? Oavsett om du är någon av dessa eller kanske en helt annan talang så vill vi alltid ha nya kollegor med i vårt team. Hoppas att du vill bli en av oss!

Norrtälje kommun expanderar stort och för att skapa attraktionskraft, tillväxt och möjlighet för alla invånare att leva det liv var och en vill leva satsar vi stort på att utveckla chefskapet i hela vår organisation.

Här kan du höra vad Årets chef i Norrtälje kommun, Anna Keskitalo chef för bygglovsenheten, har för syn på bra ledarskap:

Norrtälje kommun har alltid lediga jobb tillgängliga, oavsett om du är utbildad ekonom eller är en fena på att lära barn att simma. Just nu söker vi bland annat en ny säkerhetschef för enheten för säkerhet och krisberedskap ansvarar du för den övergripande samordningen av kommunens arbete med säkerhet, krisberedskap och civilt försvar. 

Vi anställer och har många lediga tjänster att tillsätta. Välkommen att klicka här och se vad som passar just dig att arbeta med i Norrtälje kommun!

För att framkalla de bästa förutsättningarna för uppfylla vår vision om en kommun som skapar frihet, förtroende och framtid för alla är det också viktigt för oss att alla i organisationen kan och får vara med och bidra i utvecklingen. Som en del av det har vi utmärkelsen Årets innovation, för att få uppslag för förbättringar som kan användas inom kommunens alla verksamhetsområden:

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta och vilka förmåner du får genom att arbeta inom Norrtälje kommun.

Välkommen till Roslagen, helt nära storstaden!

Så här jobbar vi!
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.