Gå till innehåll Hoppa till snabblänkar Gå till nyhetsarkiv Gå till Om webbplatsen Gå till söksida Gå till kontaktsida

5 maj: Välkommen på invånardialog om Gräddö och Rävsnäs!

25 april 2024

Kom på vårt öppna hus och berätta om ditt Gräddö och Rävsnäs. Vad tycker du som bor eller vistas där? Vilka är dina favoritplatser? Vad saknar du och vad fungerar mindre bra? Genom att delta kan du bidra till hur orterna ska utvecklas i framtiden.

Illustration med munnar med pratbubblor samt hus, båt, brygga, korv och lekplats och texten Välkomna

Vad?

Under våren genomför Norrtälje kommun en invånardialog med invånarna i Gräddö och Rävsnäs, för att förstå och få input till en kommande förstudie. Alla som har intresse i orterna är välkomna att delta, fastboende som fritidsboende och besökande.

Varför?

Förstudien skall visa hur orterna kan utvecklas framåt. Genom dialogen kommer olika teman att tas fram som kommer ligga till grund för förstudien.

Hur?

Du behöver inte förbereda dig någonting, utan bara dyk upp med dina tankar om orterna så tar vi det därifrån! Fundera gärna kring följande frågor:

  • Hur ser framtidens Gräddö och Rävsnäs ut?
  • Vad skulle kunna göras bättre?
  • Vilken är din favoritplats?

Var och när?

Vi ses på Gräddö varvsväg 9, utanför servicehuset den 5 maj. Öppet hus mellan klockan 11.00–16.00, kom och gå som du vill mellan dessa tider. Fika och korv serveras och det finns även aktiviteter för barn.

Om du vill får du gärna meddela att du kommer via vårt evenemang på facebook. Sprid det gärna vidare till vänner och grannar, ju fler vi blir desto bättre bild kan vi få av invånarnas syn på orternas utveckling.

Evenemanget på facebook 

Invånardialogen arrangeras av Landskapslaget på uppdrag av Norrtälje kommun.

För dig som vill veta mer

Om förstudien för Gräddö och Rävsnäs