Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Göm
Rensa chatten

Utbildning för vuxna

Behöver du komplettera din grundutbildning? Eller vill du utbilda dig till sjuksköterska, socionom eller internationell resekonsult?

ung student vuxenutbildning

Campus Roslagen är ett utbildnings- och företagsområde, inspirerat av den amerikanska campusmodellen. Det innebär bland annat ett nära samarbete mellan arbetslivet, studenterna och utbildarna.

Du som är student kan känna dig trygg med att du kommer att vara efterfrågad på arbetsmarknaden när du är klar med din utbildning.

Behöver du komplettera din grundutbildning (grundskola och gymnasium) finns möjligheter via den kommunala vuxenutbildningen, Norrtälje kommunala vuxenutbildning. Vill du läsa högskolekurser eller hela utbildningar på distans finns Lärcentrum på Norrtälje kommunala vuxenutbildning till ditt förfogande.

Allt detta är samlat i centrum av Roslagen. Självklart kan du bo i några av Sveriges modernaste och mest uppskattade studentlägenheter med promenadavstånd till  utbildningslokaler, studierum, studenthus, restauranger, gym och sporthall.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.