Gå till innehåll Hoppa till snabblänkar Gå till nyhetsarkiv Gå till Om webbplatsen Gå till söksida Gå till kontaktsida

Mediyogaklass för anhöriga

4 september 2023

Som anhörig till personer som inte längre kan ta hand om sig själva är det vanligt att känna stress och en känsla av att inte räcka till. Välkommen till en kväll i återhämtningens tecken med mediyoga, ledd av Carolina Larsson som är diplomerad mediyogalärare. Yogaklassen riktar sig till dig som är anhörig.

Yogainstruktören Carolina Larsson i en vit cirkel. I bakgrunden bild på tre porslinsfigurer som utför olika yogapositioner.

Som anhörig till personer som inte längre kan ta hand om sig själva är det vanligt att känna stress och en känsla av att inte räcka till. Därför bjuder vi in till en avkopplande kväll med mediyoga, ledd av Carolina Larsson – diplomerad mediyogalärare. 

Forskning på mediyoga visar på minskad smärta, stress, oro och ångest, sänkt blodtryck samt ökad livs- och sömnkvalitet. Detta gör mediyoga till en bra metod för att förbättra din hälsa och välbefinnande på ett naturligt sätt. 

Under klassen kommer vi att fokusera på närvaro, andning, meditation och vila. Inga förkunskaper krävs, endast ett öppet sinne. Utrustning finns tillgänglig på plats.

Datum, tid och plats

Datum: 21 september
Tid: 19.00–20.30, kom 10-15 minuter tidigare för att hinna landa på din matta.
Plats: Actic Norrtälje, Hotell Roslagen, Stockholmsvägen 53

Anmälan

Senast den 18 september.

Till anmälan 

Observera

Antalet platser är begränsat till 16 personer
Inga förkunskaper krävs

Välkommen!