Gå till innehåll Hoppa till snabblänkar Gå till nyhetsarkiv Gå till Om webbplatsen Gå till söksida Gå till kontaktsida

Drar det från fönstren?

5 maj 2023

Norrtälje kommun är en del av Energi- och klimatrådgivningen, som bland annat arrangerar kostnadsfria webbinarier för att hjälpa dig att minska din energianvändning. I nästa vecka arrangeras ett webbinarium för dig i hus som vill energieffektivisera dina fönster. Och när är det egentligen läge att byta fönster?

Hus, blommor, växtlighet, skärgård

Fönsterrenovering i villa

Datum: 9 maj 2023
Tid: 19.15–20.30
Plats: digitalt

Är fönstren i din villa slitna och behöver en upprustning? Eller är det kanske dragigt från fönstren och du funderar på hur energianvändningen påverkas? Då är vårt webbinarium Fönsterrenovering i villa något för dig! Till webbinariet har vi bjudit in en glasexpert och vi kommer djupdyka in i fönsterrenovering. Vi går igenom vad man kan göra för att energieffektivisera sina fönster, olika typer av fönsterrenovering och hur man vet om man bör byta till nya fönster eller renovera de man redan har. Vi lär oss också om andra positiva aspekter av fönsterbyte, att justera sitt värmesystem efter fönsterrenovering, m.m. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor under webbinariet.

Anmälan och mer information:

Fönsterrenovering i villa på Energirådgivningens hemsida.

Kommande evenemang

Spara följande datum för kommande evenemang:

  • 16 maj: Så isolerar du ditt hus
  • 23 maj: Energieffektivisering i fritidshus

Alla evenemang på Energirådgivningens hemsida.

Kostnadsfri energirådgivning

Du kan få en kostnadsfri och opartisk rådgivning i frågor som handlar om energi och klimatpåverkan för hushåll, små och medelstora företag, bostadsrättsföreningar eller andra organisationer via kommunens energirådgivning. Läs mer om den, få energitips och hitta information om kommande evenemang på våra energi- och klimatrådgivningssidor.

Energi och uppvärmning