Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Anhörigstöd - föreläsning om det utmanande föräldraskapet

17 mars 2023

Som förälder till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar kan man ibland behöva råd och stöd kring föräldraskapet och den stress som kan uppstå i vardagen. Bella Stensnäs, legitimerad psykolog ger dig tips och verktyg för att hantera stressen samt delar med sig av egna erfarenheter och lösningar.

Barn med väska

Som förälder till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar kan man ibland behöva råd och stöd kring föräldraskapet och den stress som kan uppstå i vardagen.

Om föreläsaren

Bella Stensnäs är legitimerad psykolog, utbildare och uppskattad föreläsare som även berättar om egna erfarenheter och lösningar.

Föreläsaren Bella Stensnäs

Bilden: Bella Stensnäs

Om föreläsningen

Under föresläsningen går Bella bland annat igenom stresshantering, energibalansering, riskfaktorer, återhämtning, medberoendeskap, vägen framåt och egna strategier. Du får även tips kring hur du undviker att drabbas av utmattning.

Datum, tid och plats

Datum: 20 april, 2023

Tid: 19.00–21.00

Plats: Hallstaviks skola, Skolvägen 15

Anmälan

Anmälan senast 13 april

Anmäl dig till föreläsningen

Evenemanget är gratis och vi bjuder på fika

Föresläsningen sker i samverkan med Trygg i Norrtälje kommun &
Centrala barn- och elevhälsan

Om Kommunalförbundet sjukvård och omsorg i Norrtälje

Unik samverkan inom hälsa sjukvård och omsorg i Norrtälje

2016 bildades Kommunalförbundet sjukvård och omsorg i Norrtälje för att fortsatt utveckla det unika samarbetet mellan Region Stockholm och Norrtälje kommun som pågått i projektform sedan 2006

Kommunalförbundet sjukvård och omsorg i Norrtälje

Till skillnad från den traditionella uppdelningen av regionens ansvar för sjukvård och kommunens ansvar för omsorg, så ansvarar Kommunalförbundet sjukvård och omsorg i Norrtälje för och beställer all hälso-, sjukvård och omsorg till invånarna i Norrtälje kommun.

Direktionen äger samtliga aktier i Tiohundra AB, som bedriver vård- och omsorgsverksamhet på uppdrag av kommunalförbundet. Även privat och offentligt ägda vård- och omsorgsgivare tillhandahåller den hälso-, sjukvård och omsorg som kommunalförbundet beställer.