Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Caspar Camitz uppträder på Kulturgalan i Norrtälje 18/11

11 november 2022

På fredag 18 november kommer Norrtälje kommuns kulturliv hyllas, prisas och uppmärksammas rejält när det är dags för Kulturgalan. På scen underhåller bland andra Caspar Camitz och Annika Herlitz.

Artisterna Caspar Camitz och Annika Herlitz håller i varsin mikrofon och sjunger.

Norrtälje kommuns rika kultur- och föreningsliv kommer hyllas och prisas på den nya Kulturgalan som hålls den 18 november på restaurang Culinar i Norrtälje.

– Det är verkligen på tiden att kultur i alla sina former får en egen glansfylld arena. Där vi hyllar, uppmärksammar och tillsammans gläds åt kulturens stora betydelse. Allt varvat med allehanda kulturinslag och utdelning av priser, stipendier, säger Bengt Ericsson (C) ordförande kultur- och fritidsnämnden.

Målet med Kulturgalan är att vara en värdig inramning för utdelning av kulturpriser och kulturstipendier. Under galakvällen delas flera priser och stipendier ut till personer som är födda, bosatta eller verksamma i kommunen, och har utfört värdefulla insatser inom kulturområdet.

– Vi vill sätta fokus på kulturen och föreningslivet och skapa en ny mötesplats för alla kulturutövare i Norrtälje kommun, säger projektledaren Hanna Lundmark.

Förutom priser blir det förstås underhållning; Norrtäljesonen Caspar Camitz står på scen tillsammans med Samuel Edenvik och Froststjärnan Annika Herlitz kommer sjunga för oss. Dessutom blir det underhållning med Roslagens kulturskola, Norrtälje musikkår, Stadsröra och VM-dansmästarna Nils Andrén och Bianca Locatelli.

Om Kulturgalan

Kulturgalan äger rum på restaurang Culinar i Norrtälje fredagen den 18 november med start klockan 18.00. Galan leds i år av sångaren och musikern Anders Jalkeus tillsammans med Karolina Rosell från Roslagens sparbanks stiftelser. Galan riktar sig till både kulturbranschen och allmänheten. Biljetter till Kulturgalan kan köpas via www.roslagen.se.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.