Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Byggstart i radhuskvarteret Tallbacken

14 oktober 2022

I slutet av oktober börjar byggaktören OBOS arbetet med 26 nya radhus i Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden.

Illustartion som visar en gräsmatta inringad av radhus. På gräsmattan sitter människor, i bakgrunden syns blå himmel.

Tidigare i år började arbetet med infrastrukturen i den nya stadsdelen Lommarstranden. Norrtälje kommun har tillsammans med entreprenören NCC sedan dess jobbat med omfattande markarbeten för gator, vatten- och avlopp samt parker. Ett arbete som kommer att pågå till årsskiftet 2023–2024.

Nu drar också arbetet med bostäder igång. I slutet av oktober 2022 börjar OBOS byggandet av de 26 radhus som består av sex huskroppar och ligger i anslutning till väg 76 i den sydöstra delen av Lommarstranden. Målsättningen är att arbetet ska pågå fram till våren, då de första boende får tillträde.

Fler byggprojekt i stadsdelen Lommarstranden

Om Lommarstranden

Lommarstranden är ett av Norrtäljes stora byggprojekt. Stadsdelen ligger naturnära, precis intill sjön Lommaren. Här byggs en barnvänlig, öppen och hållbar plats, för både boende och besökare.

Innehållsansvarig för den här sidan: Jan-Erik
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.