Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Checklista för dig som börjar årskurs 1

6 juli 2022

Här finns lite information om praktiska saker du kan behöva göra inför skolstarten

Bild på pennor och böcker

Busskort höstterminen 2022

Samtliga nya elever som börjar på Rodengymnasiet hösten 2022 och uppfyller kriterierna för att erhålla busskort, måste ansöka om det. Ansökan görs i Norrtälje kommuns E-tjänst.
Länk till E-tjänsten: https://www.norrtalje.se/e-tjanster/ansokan-om-sl-kort-for-blivande-arskurs-1-elever-pa-rodengymnasiet/
Ansökan ska göras senast 8 augusti. Kravet för att erhålla busskort är att du har minst 6 km mellan skolan och folkbokföringsadressen.

Viktig information från skolsköterskorna.

Vi skolsköterskor önskar vårdnadshavares medgivande för att få tillgång till ditt barns elevvårdsjournal från tidigare skola. Följ länken nedan för vidare information.
Skicka meddelande eller fil till Norrtälje kommun (prorenata.se)

För dig som behöver specialkost

Givetvis kan vi också ordna specialkost till dig som av någon anledning inte kan äta den ordinarie skollunchen. Skicka in specialkostblanketten till rodenskolmaltider@norrtalje.se eller lämna den till personalen i restaurangen så snart som möjligt så att du får rätt mat från början. Blankett för anmälan hittar du här.

Blanketten ska lämnas in varje läsårsstart så att köket har korrekt information.
Är du sjuk eller inte i skolan vill vi att du avbokar din specialkost, senast kl. 08.00 på morgonen, till rodenskolmaltider@norrtalje.se

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.