Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Var med och ta fram en jubileumsprodukt

13 januari 2022

I år är det 400 år sedan Gustav II Adolf gav Norrtälje stadsprivilegier. Det vill vi gärna uppmärksamma tillsammans med er som är kreatörer, entreprenörer, designers, formgivare, slöjdare och konsthantverkare i staden och kommunen. Vi vill därför uppmuntra dig (och ditt företag) att ta fram en jubileumsprodukt som ni märker med  Norrtälje 400-loggan och på så sätt är en del i stadens firande.

Vad är en jubileumsprodukt?

I princip kan vad som helst vara en jubileumsprodukt. Gränserna sätter du och dina kunder. Det kan vara en dryck eller ett annat livsmedel eller kanske ett klädesplagg, ett smycke eller en restaurangmeny. Det kan också vara en tjänst som anpassats till 400-årstemat.

Vad erbjuder vi?

Ni får använda den logotyp som vi tagit fram, på er jubileumsprodukt och i er marknadsföring. Loggan används förstås även av kommunen i vår kommunikation. Vi informerar om er jubileumsprodukt i kommunens olika digitala kanaler. I den mån det går kommer produkterna finns tillgängliga på de större evenemang kommunen anordnar under året. Beroende på produkt finns även möjligheten att Visit Roslagen kan ta in produkten och sälja i sin webbshop.

Varför ska ni vara med?

Vare sig staden eller kommunen är något utan dess invånare och företagare. Därför vill vi att alla som vill och kan deltar i uppmärksammandet av vår gemensamma historia, och även blickar framåt. Vi tror att det kommer finnas ett stort intresse för produkter kopplade till 400-årsjubileet.

Jubileumstävling

Dessutom kommer vi ha en tävling bland de jubileumsprodukter som tas fram och dela ut pris i följande kategorier:

  • Bästa jubileumsprodukt: Guld, Silver och Brons
  • Mest kreativa jubileumsprodukt
  • Invånarnas val (omröstning i kommunens digitala kanaler)

För att delta ska produkten finnas tillgänglig för försäljning senast 1/7 2022. Vinnare utses av en jury och priser delas ut på jubileumsfesten i Societetsparken 30/7.

Gör så här för att vara med

Informera oss om att du vill vara med (kontakt nedan) och ta fram en jubileumsprodukt, vem du är och vad du tar fram. Ladda ner loggan och annat du kan behöva via länken nedan. Vi behöver sedan bilder och länk till plats där du informerar om produkten eller säljer den.

Här laddar du ner logotypen

https://www.norrtalje.se/logga400

Kontaktperson

Torkel Andersson, torkel.andersson@norrtalje.se, 0176/711 68

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.