Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utskick till vårdnadshavare om vikten av att stanna hemma vid Covid-19

14 januari 2022

Utifrån en kraftigt ökad smittspridning i kommunen skickade Barn- och skolkontoret ut ett riktat utskick under torsdagen, med en vädjan om att vårdnadshavare ska följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Utskicket gick ut via Unikum torsdagen 13 januari till vårdnadshavare i förskolan, grundskolan och gymnasiet.  Budskapet var att alla med symtom som kan bero på covid-19 behöver stanna hemma, samt att meddela skolan/förskolan. Det är för att undvika att smittan sprids. 

–Eftersom rekommendationerna kan komma att ändras är det också viktigt att du håller dig uppdaterad om vad som gäller. Det är viktigt att vi alla följer dessa rekommendationer för att undvika smittspridning. Jenny Nordström, Förvaltningsdirektör Barn- och utbildningskontoret.

 

Här hittar du mer information från Vårdguiden:

Covid-19: När ska jag stanna hemma? - 1177 Vårdguiden

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.