Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sök pengar för att fira Norrtälje stad 400 år

14 januari 2022

Har du, din förening eller organisation planerat att vara med och fira att Norrtälje stad fyller 400 år? Då kan du få ekonomiskt stöd från Sparbanksstiftelserna. Sök senast 31 januari.

Fira Norrtälje 400 år

Roslagens Sparbanks stiftelser delar ut bidrag till organisationer, föreningar eller enskilda personer som vill delta i firandet av att vår vackra Norrtälje stad fyller 400 år i år. Pengar kan delas ut för ändamål och projekt som utöver den enskildes egenintresse kan antas bli till allmän nytta och betydelse för samhället. Projekten och aktiviteterna ska gärna vara framtidsorienterade och inte inkräkta på samhällets ansvarsområden.

Sök pengar

Att uppmärksamma stadens 400-årsjubileum passar därför utmärkt att söka medel för. Kanske har din klubb, konstförening eller orkester planer på att vara med och fira 400-årsjubileumet? En konsert i Societetsparken, en utställning på Stora Torget eller en uppvisning på Sjötullstorget?

Oavsett vad ni vill göra för att fira stadens födelsedag kan ni söka pengar för att kunna genomföra ert projekt. Ansökan ska vara inne senast 31 januari så det finns fortfarande tid att söka pengar.

Sök här: https://roslagenssparbank.se/stiftelser/ansokan.html

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.