Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvällssporten för ungdomar är tillbaka 21 januari

12 januari 2022

På fredag, den 21 januari, drar kvällssporten igång igen efter juluppehållet. Varje fredag klockan 20-22 är ungdomar välkomna att sporta på Långsjöskolan i Rimbo eller Rodengymnasiet i Norrtälje.

Ungdomar spelar basket

För alla ungdomar födda mellan 2008-2002 håller idrottshallarna på Långsjöskolan och Rodengymnasiet öppet varje fredag klockan 20-22.

– Kom och spontanidrotta eller bara häng i en schysst miljö! Vi spelar fotboll, basket, dansar och mycket annat, säger Anna Eneroth, verskamhetsutvecklare, Kultur- och fritidskontoret på Norrtälje komun.

Att delta på kvällsporten är gratis och det finns alltid ungdomsledare på plats.

Självklart gäller covid-rekommendationer och insläppet av deltagare begränsas efter gällande rekommendationer.

– Idrott och rörelse är viktigt för folkhälsan så vi väljer att hålla i gång kvällssporten som ger mycket för flera av kommunens 13- 20 åringar. Vi följer de rekommendationer som gäller barn- och ungas idrottande och anpassar avstånd och även insläpp när det blir nödvändigt. Utöver det så förväntar vi oss att alla tar sitt ansvar och följer rekommendationer under deltagandet och givetvis stannar hemma vid symptom, säger Anna Eneroth.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.