Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bokning krävs för bad på både Rimbo och Norrtälje badhus

7 januari 2022

Vi har tidigare meddelat att för att besöka Norrtälje badhus behöver du boka tid, på grund av Folkhälsomyndighetens restriktioner. Nu gäller detta även på Rimbo badhus.

Norrtälje badhus

För att få besöka våra badhus i Norrtälje och Rimbo från 30 december 2021 måste du boka ditt pass. Med anledning av rådande pandemi och Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi begränsat antal platser per bokningstillfälle.

Gör så här för att boka

Du bokar din plats som ”dam” eller ”herr” för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschutrymmen. Det är viktigt att du väljer det alternativ där du kommer att byta om! Har du behov av Flexomklädningsrum ber vi dig kontakta oss.

Boka och betala ditt badpass här på webben eller kontakta badhuset. Ordinarie taxa. Inga familjebiljetter. Passbokning med aktivt badkort görs via mejl eller telefon. 

Motionssim vuxen från 16 år:      

Omklädning och dusch är 15 minuter före bassängtiden och 15 minuter efter. Det är av yttersta vikt att vara i tid och att hålla sig inom dessa tidsramar. Bastu ej tillgänglig.

Allmänt bad:                       

 Omklädning och dusch är 15 minuter före bassängtiden och 15 minuter efter. Det är av yttersta vikt att vara i tid och att hålla sig inom dessa tidsramar. Bastu ej tillgänglig.

Hallstavik badhus har fortsatt öppet utan förbokning.

Läs mer om Hallstavik badhus här.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.