Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nyheter och nya priser på kommunens badhus

29 december 2021

Från och med 1 januari sänks flera av priserna på kommunens badhus. Det blir billigare att bada, framförallt för barn, pensionärer och ungdomar. Dessutom får Hallstavik badhus ett eget årskort.

Hallstavik nya badhus

Prissänkningarna gäller på både enkelbad och på badkort från 1 januari 2022. För den som är arbetslös går det också att få reducerat pris på enkelbad, mot uppvisande intyg från Arbetsförmedlingen. Se alla nya priser här: 
Norrtälje badhus
Rimbo badhus
Hallstavik badhus

Det blir även möjligt att betala med autogiro från och med den 10 januari.

Övriga nyheter

Från och med årsskiftet finns Norrtälje kommuns badkort att köpa på badhusen. Det är ett badkort som gäller på kommunens samtliga badanläggningar.

Även klippkorten för vattenfys går att nyttja på alla badhus.

Hallstaviks badhus får ett eget badkort som gäller både inomhus på badhuset och på utomhusbadet som har öppet under sommarsäsongen.

Samtliga prissänkningar och nyheter som nämns i den här artikeln gäller från och med 1 januari 2022. Autogiro börjar gälla 10 januari.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.