Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Musikcafé först ut när Verket blir Magasinet

4 november 2021

Ungdomshuset Verket byter namn till Magasinet, och i samband med namnbytet sker ett skifte i verksamhetens inriktning och målgrupp. Istället för ungdomshus övergår Magasinet till allaktivitetshus. Först ut för den nya inriktningen är musikcafé, där de äldre besökarna kan avnjuta fikat till härlig musikunderhållning.

Nytt namn och ny inriktning

Verket riktar sig idag till ungdomar från årskurs 9 till och med 25 års ålder, och med namn- och verksamhetsförändringen breddas Magasinets utbud och den övre åldersgränsen tas bort.

— Det är en spännande satsning och förändring som vi tror kommer gynna kommunens invånare, oavsett ålder, säger Helena Pennström, enhetschef på Kultur- och fritidskontoret.

— Med den nya inriktningen blir det invånarnas hus, där det är möjligt att skapa egna aktiviteter. Vi ser fram emot att se hur huset fylls av liv och rörelse och aktiviteter av olika slag, fortsätter hon.

Namnbytet börjar gälla från och med den första januari 2022 och aktivitetsutbudet kommer successivt att fyllas på. Aktiviteter kommer du att hitta i vår evenemangskalender här på norrtalje.se.

Du kan läsa mer om Verket/Magasinet på den här sidan

Musikcafé

En av de första programpunkterna, som startar redan under hösten 2021, är musikcafé för äldre. Under sex onsdagar bjuds det på musikunderhållning av olika slag samt musikquiz, allsång och andra aktiviteter.

Vill du avnjuta ditt fika till tonerna av musik har du sex olika tillfällen att välja mellan. Samtliga datum gäller tiderna 10:00–12:00.

  • 10 november
  • 17 november
  • 24 november
  • 1 december
  • 8 december
  • 15 december

Varmt välkommen till musikcaféet på Magasinet!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.