Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jonna Bornemark föreläser på Norrtälje konsthall

12 oktober 2021

Filosofen Jonna Bornemark kommer till Norrtälje konsthall den 20 oktober med sin uppmärksammade föreläsning ”Horistonten finns alltid kvar – våga tro på varandra”.

Pressbild Jonna Bornemarkfotograf: Linnéa Jonasson Bernholm

Bildtext: Fotograf: Linnéa Jonasson Bernholm/Appendix Fotografi

– Jonna Bornemark är en väldigt spännande filosof. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda Norrtälje kommuns invånare att ta del av den här föreläsningen, säger Jimmy Gustafsson, konstintendent, Norrtälje konsthall.

Jonna Bornemark är professor i filosofi vid Södertörns högskola. År 2018 gav hon ut den uppmärksammade boken ”Det omätbaras renässans”, en vidmätning med idén att allt i vårt samhälle kan systematiseras och vägas och mätas in i minsta detalj. Jonna Bornemark medverkar återkommande i programmet ”Filosofiska rummet i P1” och har tidigare varit värd för ”Sommar i P1”.

Föreläsningen ”Horisonten finns alltid kvar – våga tro på varandra” beskrivs som en inspirerande och vass föreläsning som påminner om oss vad det betyder att vara människa.

– Jonna Bornemark tar upp frågan om hur vi kan vi börja våga tro på varandra och skapa ett mänskligare samhälle – och ett mänskligare liv, säger Jimmy Gustafsson.

Föreläsningen är den 20 oktober klockan 18.00 på Norrtälje konsthall. Entré 100 kronor. Biljetter finns att köpa på Visit Roslagen.

Köp biljetter hos Visit Roslagen
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.