Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Välkommen till Landsbygdsforum 14/9

13 september 2021

Norrtälje kommuns Landsbygdsforum är en arena för alla kommunens föreningar som arbetar med lokal utveckling för att mötas och diskutera tillsammans med varandra, kommunpolitiker och kommunala tjänstepersoner. Landsbygdsforum hålls tisdag 14 september klockan 13 till 19.

Simpnäs

Norrtälje kommuns Landsbygdsforum är en arena för alla kommunens föreningar som arbetar med lokal utveckling att mötas och diskutera tillsammans med varandra och kommunpolitiker och kommunala tjänstepersoner. Landsbygdsforum 2021 blir det första sedan november 2019 på grund av pandemin. Målet är att hålla ett forum årligen.

– Norrtälje kommuns Landsbygdsforum är en viktig mötesplats för alla som vill vara en del i att utveckla Sveriges populäraste landsbygd. Vi har den vackraste skärgården och den bästa landsbygden, och fler och fler väljer att bo här och att driva företag här. Tillsammans kan vi göra Norrtälje kommun ännu bättre och ännu mer attraktiv, säger Anders Olander (c), kommunstyrelsens 1:e vice ordförande.

Med hänsyn till pandemirestriktionerna är antalet deltagare begränsat, men målsättningen är att ledamöter i landsbygds- och skärgårdsrådet deltar, samt några representanter för de 400 föreningar som finns i vår kommun som på något sätt bidrar med lokal utveckling. Deltagande politiker är bland andra Anders Olander (C), Robert Beronius (L), Nils Matsson (M) och Ulrika Falk (S).

För att så många som möjligt ska kunna ta del av det som sker på Landsbygdsforum 2021 kommer man kunna följa hela dagen via en webbsändning. Webbsändningen kan ses på Norrtälje kommuns webbplats tisdag den 14 september. Fysisk plats för Landsbygdsforum är restaurang Culinar, Campus Roslagen. Tid klockan 13 til 19.

Här kan du följa webbsändningen

Pressmeddelande

Norrtälje kommuns Landsbygdsråd

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.